O nama

Dalmatis d.o.o. je tvrtka specijalizirana za posredovanje u prometu svih vrsta nekretnina duž hrvatske obale, osobito na području sjeverne Dalmacije.
Hrvatska obala sa svojim otocima za nas predstavlja posebno područje naše poslovne aktivnosti. Željeli bismo proširiti naš entuzijazam za ovu jedinstvenu destinaciju i prenijeti Vam najbolje moguće dojmove ovog jedinstvenog dijela mediterana.

Za Vas biramo iznimno kvalitetne nekretnine u idiličnom mediteranskom okružju, a raznolika ponuda obuhvaća sve od autohktonih kamenih kuća, do luksuznih stanova i modernih vila neposredno uz obalu mora.
Kvaliteta nam je ispred kvantitete, te smo istinski predani našem poslu kako bismo Vam omogućili najbolje što Hrvatska odnosno njen jug “Dalmacija” kao destinacija može ponuditi.

Posvećeni smo stvaranju trajne suradnje i povjerenja kod naših klijenata, te je upravo to naša misija i trajna vrijednost u koju ulažemo.

Dalmatis d.o.o. upisan je u Sudski registar i Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori, potpisnik je Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina

Naše usluge obuhvaćaju:
  • Prodaja i najam svih vrsta nekretnina: stanova, kuća, poslovnih prostora, građevinskih zemljišta
  • Prodaja i najam nekretnina u funkciji turizma, investicija i projekata
  • Savjetovanje pri kupnji, prodaji, najmu, najboljem korištenju nekretnine
  • Posredovanje kod svih vrsta nekretnina
  • Tržišna procjena nekretnina
  • Istraživanje i analiza tržišta
  • Procjena isplativosti ulaganja u nekretnine

Osnovni podaci:

Naziv:DALMATIS d.o.o.
Sjedište:Zadar, Plemića Borelli 14
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa:Zadar
OIB:32337382905
Transakcijski računi i nazivi banaka:ADDIKO BANK
Temeljni kapital:20.000,00 kuna
Članovi uprave:Alen Škara i Zoran Marasović