Logo

Naše usluge

Posredništvo kod kupoprodaje nekretnina

Posredovanje u kupoprodaji nekretninaAko ste ikad maštali o boravku na hrvatskoj obali u opuštajućem mediteranskom ozračju, Dalmatis je Vaš pravi odabir da Vaši snovi postanu stvarnost. On Vam nudi priliku da postanete vlasnik vlastitog djela raja na hrvatskoj obali posredstvom našeg stručnog tima. Naš profesionalno educiran tim za zadovoljstvom će Vam pružiti sve vrste usluga od traženja željene Vam nekretnine i realizacije vlasništva iste, do uređenja vašeg budućeg doma.

Usluge savjetovanja u odabiru nekretnina

Savjetovanje pri odabiru nekretnineAko naša postojeća ponuda ne bude odgovarala trenutnim potrebama klijenata, kroz razvijenu mrežu naših poslovnih partnera i stručnih suradnika možemo pronaći točno ono što naši klijenti traže, te im na taj način uštedjeti na vremenu i novcu, te izbjeći rizik poslovanja sa nepouzdanim posrednicima.

Savjetovanje u izgradnji / renoviranju / održavanju nekretnina

SavjetovanjeZa klijente koji su u nedostatku s vremenom ili im udaljenost predstavlja problem, mi smo u mogućnosti zajedno sa našeim partnerima pružiti pouzdanu pomoć u nadzoru projekata od zamisli do realizacije. Dalmatis ima partnerski odnos sa renomiranim arhitektonskim i dizajnerskim uredima, te tvrtkama za hortikulturalno uređenje. Po završetku projekta, također pružamo usluge održavanja nekretnina.

Iznajmljivanje stanova

Najam VillaDalmatis Vam nudi na iznajmljivanje širok izbor stanova. Sve nekretnine u ponudi dostupne u Hrvatskoj pomno je odabrao naš tim u skladu sa najvišim standardima u pojedinoj kategoriji. Stojimo na raspolaganju bilo da se radi o najluksuznijoj usluzi ili o povoljnijoj varijanti smještaja, bez dodatnih usluga.

Traži nekretninu
  • do:
  • do:
  • do:
  • Prodaja
Novogradnja

 

Pronađite svoju villu za savršeni odmor!

Villas in Croatia for rent Najam villa
Ukoliko želite prodati ili iznajmiti nekretninu ili želite da mi potražimo nekretninu za Vaše potrebe, pošaljite nam upit:
Ime: E-Pošta: Poruka:
kontakt telefonom:
Tel: +385 (0)23 312 685
Mob: +385 (0)98 167 6692
Mob: +385 (0)98 536 896
Fax: +385 (0)23 312 685
Skype Me!
Zadar City Apartments
Hr En