Logo
< Povratak     Isprintaj bez slika     Isprintaj sa slikama

Moderna vila sa bazenom

Dalmatia property Lokacija: Zadar- Poljica
Površina: 218 m2
Sobe: 3
Cijena: € 800.000,00 

Opis:

Ova fantastična vila sa smjestila se u srcu Ravnih kotara svega 12 km od grada Nina, 8 km od grada Zadra i najbliže mu plaže svega 2 km u mjestu Ljubač. Okružena mirom i tišinom, te zelenilom i čistom prirodom, ova vila je idealna oaza za bijeg od gradske buke i gužve. Vila je u cijelosti opremljena podnim grijanjem, centralnom stropnom klimatizacijom, te je obložena kvalitetnim bijelim travertino kamenom. Objekt se prostire na dvije etaže, i to prizemlja netto površine 122.50 m2  i prvog kata netto površine 95.15 m2, opisani pobliže kao:

* U prizemlju: se nalaz strojarnica, spremište, pretprostor, kupaonica sa wc, ulazna galerija, velika blagavaona sa kuhinjom i dnevnim boravkom, fitnness dvorana i sauna sa kuponicom, te loggia sa vanjskom terasom.

* Na prvom katu: se nalazi: stubište, te 3 komforne spavaće sobe, svaka soba ima svoje zasebno kupatilo i svoju balkonsku terasu.

* Kuća ujedno ima i "ljetnju kuhinju" površine 17.63 m2 u kojoj se nalazi vanjski grill/komin, te je idelano mjesto za večernje obiteljsko družnje uz vatru. 

* Ispred kuće je "vanjski bazen" sa jacuzzijem površine 32 m2 koji ujedno ima grijanje vode, te vanjski solarni tuš i veliko sunčalište sa većim brojem ležaljki čime se pruža mogućnost obiteljskog druženja uz sam bazen i vrt. 

Vila je smještena na zemljištu površine 780 m2, u cijelosti je namještena i rađena po narudžbi, te je vrhunski opremljena sa svim potrebnim uređajima i tehnikom, te se kao takva u cijelosti i prodaje.

Ovo je idealna nekretnina za one koje traže mir, privatnost i luksuz u kombinacija sa fascinantnim pogledom na prirodu. Ujedno ovaj objekt se može staviti i u funkciju turizma kroz iznajmljivanje tijekom ljetnje sezone, pa čak i u zimskom periodu s obzirom da objekt ima podno i centralno grijanje objekta, plus mogućnost grijanja na drva.

OPREMLJENOST OBJEKTA:

*Energetski razred objekta A+ 

*2 vanjska parking mjesta

* sustav videonadzora, sustav protuprovale i sustav videoportafona

*centralna stropna klimatizacija

*podno grijanje

*dimnjak za grijanje na drva

*3slojni prozori i staklena stijena

*centralni bojler eb-600 litara sa recirkulacijskim vodom

*kamena fasada "travertin kamen"

*vanjski grijani bazen + jacuzzi

*sauna (finska kapacitet  5 osoba) sa kupaonicom

*automatsko navodnjavanje vrta

*fitness& gym dvorana

*vanjski komin

*biopročiščivač za fekalije

*wifi

* satv

Upit za ovu nekretninu:

Ime: E-Pošta: Poruka:
< Go back
Traži nekretninu
  • do:
  • do:
  • do:
  • Prodaja
Novogradnja

 

Pronađite svoju villu za savršeni odmor!

Villas in Croatia for rent Najam villa
Ukoliko želite prodati ili iznajmiti nekretninu ili želite da mi potražimo nekretninu za Vaše potrebe, pošaljite nam upit:
Ime: E-Pošta: Poruka:
kontakt telefonom:
Tel: +385 (0)23 312 685
Mob: +385 (0)98 167 6692
Mob: +385 (0)98 536 896
Fax: +385 (0)23 312 685
Skype Me!
Zadar City Apartments
Hr En