Logo

O nama

Dalmatis je tvrtka specijalizirana za pružanje usluga smještaja u luksuznim vilama, kućama i stanovima duž hrvatske obale, osobito na području sjeverne Dalmacije, te za posredovanje u prometu i poslovnoj realizaciji svih vrsta nekretnina.

Hrvatska obala sa svojim otocima za nas predstavlja posebno područje naše poslovne aktivnosti. Željeli bismo proširiti naš entuzijazam za ovu jedinstvenu destinaciju i prenijeti Vam najbolje moguće dojmove ovog jedinstvenog dijela mediterana.

Kvaliteta nam je ispred kvantitete, te smo istinski predani našem poslu kako bismo Vam omogućili najbolje što Hrvatska odnosno njen jug Dalmacija kao destinacija može ponuditi. Posvećeni smo stvaranju trajne suradnje i povjerenja kod naših klijenata, to je naša misija i trajna vrijednost u koju ulažemo.

Agencija Dalmatis je potpisnik Pravila poslovanja posrednika u prometu nekretnina i upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina, te u Imenik agenata u prometu nekretnina koji temeljem Zakona o posredovanju u prometu nekretnina (NN 107/07) vodi Hrvatska gospodarska komora

HGK
Traži nekretninu
  • do:
  • do:
  • do:
  • Prodaja
Novogradnja

 

Pronađite svoju villu za savršeni odmor!

Villas in Croatia for rent Najam villa
Ukoliko želite prodati ili iznajmiti nekretninu ili želite da mi potražimo nekretninu za Vaše potrebe, pošaljite nam upit:
Ime: E-Pošta: Poruka:
kontakt telefonom:
Tel: +385 (0)23 312 685
Mob: +385 (0)98 167 6692
Mob: +385 (0)98 536 896
Fax: +385 (0)23 312 685
Skype Me!
Zadar City Apartments
Hr En